петак, 15 новембар 2019

ЉС

Заменик председника Српске радикалне странке, Александар Шешељ, изјавио је за Интернет портал «еСтварност», 13. новембра 2019, да ће радикали размислити да ли ће ићи на предстојеће парламентарне изборе, који ће бити одржани крајем марта или почетком априла идуће године.

После месец дана прикупљања потписа за петицију „За спас Венчаца и парка Буковичке бање“ (19. јун – 19. јул 2019) представници Удружења „Прав(и) пут“ Марина Благојевић и др Радосав Швабић, „Двери“ Миодраг Прековић, „Наши“ Иван Ивановић и Удружења „Павле Бакић“ мр Драган Тодоровић су одржали конференцију за новинаре и организовали потписивање петиције од великог друштвеног значаја, не само за Аранђеловац и Шумадију.

Д. Тодоровић

На крају сваког месеца пишемо и о појавама аранђеловачке политичке стварности. Јун би могао да буде оденут насловом „ПДР-петиција“.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности