недеља, 15 децембар 2019

ДТ

На мејл Интернет портала „еСтварност“ данас је преко апликације wetransfer из општине Аранђеловац достављена скенирана документација, величине 113 мегабајта, у вези актуелне изградње стаза у парку Буковичке бање. Документацију је наш портал тражио у складу са Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја 24. новембра ове године.

Текст и фото: ДТ

Пре девет година, 26. новембра 2010. године, после седмогодишње реконструкције и доградње, почео је да ради хотел „Извор“. Буковичка бања и Аранђеловац постали су препознатљиви, не само у Србији, управо по хотелу „Извор“, категорисаном са пет звездица.

Текст и фото: ДТ

Ништа у Аранђеловцу не функционише „брже, јаче и боље“ него постављање ивичњака и плоча од гранита. Припремали подлогу и уграђивали ивичњаке и на Аранђеловдан.

Текст и фото: ДТ

Протеклог викенда, почев од петка и закључно са данашњим понедељком, 11. новембром 2019, који је нерадни дан – Дан примирја у Првом светском рату, смештајни капацитети хотела „Извор“ били су попуњени до последњег места.
Боравак гостију пратило је и лепо, сунчано време на половини овогодишње јесени, па су многи искористили прилику да уживају не само у садржајима луксузног хотела „Извор“, већ и шетњи у блиском окружењу.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности