петак, 15 новембар 2019

Текст и фото: ДТ

Протеклог викенда, почев од петка и закључно са данашњим понедељком, 11. новембром 2019, који је нерадни дан – Дан примирја у Првом светском рату, смештајни капацитети хотела „Извор“ били су попуњени до последњег места.
Боравак гостију пратило је и лепо, сунчано време на половини овогодишње јесени, па су многи искористили прилику да уживају не само у садржајима луксузног хотела „Извор“, већ и шетњи у блиском окружењу.

Текст и фото: Снежана Јовановић

Приликом недавне посете Винарији «Опленац» у Тополи, у којој сам радила 17 година (1977 – 1994), обрадовала сам се лепом споју модерног екстеријера и ентеријера са препознатљивим обележјима некадашњег опленачког подрума вина, у коме су били запослени и мој прадеда Гаврило и његов син, а мој деда, Јефта (отац моје мајке Душанке).

Текст: ДТ
Фото: Милица Митровић

Педесетак ученика и професора Средње школе „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији, посетили су у суботу, 19. октобра 2019, хотел „Извор“. Многи ученици су пожелели да имају професионалну праксу у „Извору“, па ће ускоро бити закључен и одговорајући уговор, којим ће бити омогућено обављање праксе ученицима из Инђије у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу.

Текст и фото: Проф. др Првослав М. Јовановић

20. септембар

Гости хотела „Извор“ – Дејан (1969), драматург,  Даница (1971), психотерапеут, Ђорђе (2010), ученик трећег разреда основне школе и Исидора (2014), полазник дечје установе Глигоријевић, из Београда  и ја пешачили смо од 10,30 до 14,00 часова. У природи смо провели 150 минута и препешачили око шест километара.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности