понедељак, 15 август 2022

Старији опет петком у куповину

АТ

Сутра ће у Републици Србији старије особе од 65 година моћи да набаве потребне артикле за домаћинство у 4400 трговинских објеката, у уобичајено време, од 4 до 7 сати ујутру.

Овог пута на списку се налази 502 маркета и радњи више него пре седам дана (прошлог петка било 3898 малопродајних објеката).

Преносимо и следећу информацију са сајта Привредне коморе Србије:

Списак малопродајних објеката који ће бити отворени у петак од 4 до 7 часова
16. АПРИЛ 2020.

У петак 17. априла од четири до седам сати ујутру у Републици Србији биће отворено преко 4400 малопродајних објеката и радњи у којима ће старији од 65 година моћи да обаве куповину.

Апелујемо на најстарије потрошаче да иду у куповину само ако је то неопходно и да поштују препоручене мере заштите.

Списак малопродајних објеката је информативног карактера и сачињен је на основу података које су трговински ланци и локалне самоуправе доставили Привредној комори Србије.

Трговци задржавају право измене режима рада.

Поштовани читаоци нашег портала, погледајте и списак трговинских објеката у Аранђеловцу, који ће сутра бити отворени од 4 до 7 сати ујутру, ради куповине потребних артикала од стране наших суграђана старијих од 65 година

(Извор: сајт Привредне коморе Србије, 16. априла 2020. године, https://pks.rs/vesti/spisak-maloprodajnih-objekata-koji-ce-biti-otvoreni-u-petak-od-4-do-7-casova-2593)

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности