понедељак, 15 август 2022

Сутра за старије још више трговинских објеката у Србији и у Аранђеловцу

АТ

Малопродајни трговински објекти у Србији биће отворени у већ уобичајено време од 4 до 7 сати ујутру.

На списку је још 200 објеката у Србији (мањих и већих маркета и разних трговинских радњи), тако да уместо 4400 објеката, колико их је било пре недељу дана, 16. априла, сутра, у петак, 24. априла, биће отворено укупно 4600 објеката.

Ево шта је о томе објављено на сајту Привредне коморе Србије, где можете погледати и целокупан списак трговинских објеката у Србији.

Списак малопродајних објеката који ће бити отворени у петак од 4 до 7 часова
23. АПРИЛ 2020.

У петак 24. априла од четири до седам сати ујутру у Републици Србији биће отворено преко 4600 малопродајних објеката и радњи у којима ће старији од 65 година моћи да обаве куповину.

Апелујемо на најстарије потрошаче да иду у куповину само ако је то неопходно и да поштују препоручене мере заштите.

Списак малопродајних објеката је информативног карактера и сачињен је на основу података које су трговински ланци и локалне самоуправе доставили Привредној комори Србије.

Трговци задржавају право измене режима рада.

СПИСАК МАЛОПРОДАЈНИХ ОБЈЕКАТА КОЈИ ЋЕ РАДИТИ У ПЕТАК 24.04.2020. ЗА СТАНОВНИШТВО СТАРИЈЕ ОД 65 ГОДИНА

/Извор: сајт Привредне коморе Србије, 23. априла 2020. године, https://pks.rs/vesti/spisak-maloprodajnih-objekata-koji-ce-biti-otvoreni-u-petak-od-4-do-7-casova-2593)

Са списка од 4600 трговинских објеката, који ће сутра бити отворени од 4 до 7 сати издвојили смо маркете и радње у аранђеловачкој општини:

Списак 20 објеката малопродаје, који ће сутра бити отворени за старије од 65 година у раним јутарњим сатима

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности