понедељак, 27 март 2023

У хотелу „Извор“ попуњени сви капацитети

Текст и фото: ДТ

Протеклог викенда, почев од петка и закључно са данашњим понедељком, 11. новембром 2019, који је нерадни дан – Дан примирја у Првом светском рату, смештајни капацитети хотела „Извор“ били су попуњени до последњег места.
Боравак гостију пратило је и лепо, сунчано време на половини овогодишње јесени, па су многи искористили прилику да уживају не само у садржајима луксузног хотела „Извор“, већ и шетњи у блиском окружењу.

И први српски корпоративни хотелски ланац „А ХОТЕЛИ“ (у коме су, уз хотел „Извор“ и хотели „Торник“ на Златибору, „Слобода“ у Шапцу, „Мастер“ у Новом Саду и „Слатина“ у Врњачкој Бањи) остварује све значајнију позицију на хотелско-туристичком тржишту, што илуструје и учинак од остварених 4000 ноћења хотелских гостију у минула три дана.

Детаљније информације, али и утиске гостију хотела „Извор“, можете сазнати у данашњем прилогу ТВ „Сунце“ (новинар Маја Томковић и сниматељ Саша Марковски):

 

 

(Извор: РТВ „Сунце“, You Tube, 11. новембар 2019. године)

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности