петак, 09 јун 2023

О почетку рада Интернет портала „еСтварност“ обавештени председници општина, градских општина и Града Крагујевац средишње Шумадије

А. Тодоровић

Власник Издавачке делатности „Стварност“, која постоји од 17. маја 2012. године, и главни и одговорни уредник Интернет портала „еСтварност“ (уписан у Регистар медија Агенције за привредне регистре Републике Србије под бројем: IN000624, на основу решења број: БМ 30/2018, од 17. 01. 2018. године) мр Драган Тодоровић, проследио је данас обавештење свим председницима општина и градских општина, као и Града Крагујевац централне Шумадије.


У обавештењу је наведено: „Обавештавамо Вас да Издавачка делатност „Стварност“ у Аранђеловцу од 29. 04. 2019. године поседује Интернет портал „еСтварност“, на Интернет адреси: www.stvarnost.rs Интернет портал „еСтварност“ је у Регистру медија Агенције за привредне регистре Републике Србије уписан под регистарским бројем: IN000624 (решење број: БМ 30/2018, од 17. 01. 2018. године). Циљна група Интернет портала „еСтварност“ су житељи општина средишње Шумадије. У редакцији су новинари са дугогодишњим професионалним искуством, а већина су били и у редакцији првог броја часописа „Стварност“, који је објављен 29. 12. 1990. године. Молим Вас да упознате Ваше заменике и помоћнике председника општина, чланове општинских већа, директоре и друге носиоце јавних овлашћења у јавним предузећима и установама на подручју општина наведених у заглављу овог дописа о почетку рада Интернет портала „еСтварност“, како би новинарима нашег портала био омогућен несметан рад. Сва обавештења о догађајима од јавног интереса у побројаним општинама, као и материјале за седнице скупштина општина и општинских већа, молим Вас да нам достављате на електронску адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. У очекивању лепе сарадње у наредном периоду шаљемо срдачне поздраве.»

Какву ће сарадњу имати новинари «еСтварности» са представицима органа управе, јавних предузећа и установа, као и других носилаца јавних овлашћења на подручјима општина Аранђеловац, Топола, Рача, Смедеревска Паланка, Љиг и Горњи Милановац, као и градских општина Лазаревац и Младеновац и Града Крагујевац, уверићемо се у наредном периоду.


МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности