среда, 21 фебруар 2024

Преврнуо се камион-смећар ЈКП „Букуља“

 Камион за превоз смећа преврнуо се 26. новембра 2019. у близини депоније

Текст: ДТ
Фото: Алекса Жунић

Камион за превоз комуналног отпада, јуче се преврнуо на десну страну приликом скретања са пута Аранђеловац - Мисача на приступни пут према градској депонији у Мисачи. Према незваничним сазнањима Интернет портала „еСтварност“ има повређених.

Вечерас, 27. новембра 2019. године, на лицу места смо се уверили да је камион за превоз смећа подигнут и померен педесетак метара иза улазне капије на градску депонију. На возилу је било четворо запослених у ЈКП „Букуља“, а прелом руке и повреде ребара задобио је радник који је седео на крајњој десној страни у камиону – незванично смо сазнали.

Преврнут камион за превоз комуналног отпада регистарских ознака АR033 HM

 

Интернет портал „еСтварност“ доставио је директору ЈКП „Букуља“ у Аранђеловцу следећи мејл:

Тражење одговора

Dragan Todorović <Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.>

коме direktor.jkpbukulja

Поштовани г. Карадиновићу,
У складу са Законом о слободном приступу информацијама од јавног значаја ("Службени гласник РС" бр. 120/2004, 54/2007, 104/2009 и 36/2010) потребно је да, у име ЈКП "Букуља" у Аранђеловцу, Интернет порталу "еСтварност" доставите копије следећих докумената:
1. употребна дозвола за градску депонију у Мисачи;
2. мишљење ЈП "Путеви Србије" о испуњавању законских услова за прикључивање саобраћајнице која води према депонији - на саобраћајницу Аранђеловац - Мисача - Раниловић;
3. радни налог за рад камиона AR033 HM за 26. новембар 2019. године;
4. копије уговора о раду за четворо запослених који су се налазили у камиону у тренутку саобраћајне незгоде;
5. копије описа радних места запослених који су се налазили у камиону у тренутку саобраћајне незгоде;
6. копију записника саобраћајне полиције МУП Аранђеловац о обављеном увиђају после саобраћајне незгоде, која се догодила 26. новембра 2019. године и
7. копије потврда Медицинског центра у Аранђеловцу о отвореним боловањима за запослене у ЈКП "Букуља", који су се налазили у камиону у тренутку саобраћајне незгоде.
Копије/скенове тражених докумената пошаљите ми на овај мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
У атачменту Вам достављам основне податке Издавачке делатности "Стварност" - оснивача медија Интернет портал "еСтварност".

Поздрав,

Драган Тодоровић

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности

ИМПРЕСУМ

Назив медија: Е СТВАРНОСТ. Решење АПР Регистар медија: БМ 30/2018, од 17.01.2018. Издавач медија: Драган Тодоровић, предузетник Издавачка делатност Стварност Аранђеловац. Матични број издавача медија: 62835842. Језик на коме медиј излази: српски. Врста писма медија: ћирилица. Формат медија: Самостална електронска издања Интернет портали. Главни уредник медија: мр Драган Тодоровић. Седиште издавача медија: Кнеза Михаила 33е/2, 34300 Аранђеловац. Телефон: 034/710 350, 063/686 364. Е-ПОШТА: casopisstvarnost@gmail.com. Интернет адреса: www.stvanost.rs. Редакција: мр Драган Тодоровић, Љиљана Стојановић, Драгољуб Јанојлић, Мирослав Живановић, Драгован Лазаревић, Здравко Јањевић, Дејан Комненовић и Анђелка Тодоровић.