понедељак, 27 март 2023

Нови плакати навијача ФК „Шумадија“ на аранђеловачким улицама

еС

Навијачи аранђеловачког  Фудбалског клуба „Шумадија“ не могу да прежале што њихов омиљени клуб дели последње место са „Мачвом 1929“ из Богатића и „Мокром Гором“ из Зубиног Потока, са освојених 13 бодова из 17 утакмица.

Ево и табеле након завршетка јесењег дела такмичења:

Извор: https://www.srbijasport.net/league/4487

 

Према незваничним сазнањима седница скупштине ФК „Шумадија“ требало би да буде одржана у уторак, 24. децембра 2019. године. Једна од главних тема сигурно ће бити и разматрање великог раскорака између издвојених средстава из буџета општине Аранђеловац, од око 20 милиона динара током ове године, с једне стране, и лошег спортског резултата у трећој српској лиги – група запад. Познаваоци прилика у спорту сматрају да је 20-ак милиона динара сасвим довољна сума и за такмичење у вишем рангу такмичења.

У очекивању седнице скупштине, сматрамо корисним да читаоце Интернет портала „еСтварност“ упознамо и са садржајем статута ФК „Шумадија“, од 14. јула 2018. године:

 

Loading...

 

Извор:http://pretraga2.apr.gov.rs/SportAssociationWebSearch/Details/Details?beid=5949575&rnd=1880DE5AD88EF9D5B16293EBC09FFD5A4B01BD65

 

Преседник скупштине Фудбалског клуба „Шумадија“, Радиша Војиновић, који је и потписао овај статут, сигурно ће наредних дана имати пуне руке посла, како би на предстојећој седници скупштине биле и усвојене одлуке које ће разрешити тренутно стање и понудити одговоре на бројна питања, али и омогућити да ФК „Шумадија“ бар опстане у садашњем рангу такмичења у пролећном делу такмичења треће српске лиге – група запад.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности