понедељак, 27 март 2023

„Рат“ плакатима пред седницу скупштине ФК „Шумадија“ – једни лепе, други одлепљују

Већ неколико дана јутро у центру Аранђеловца осване са плакатима, на којима су поруке исписали навијачи ФК „Шумадије“, који се јавности представљају под називом „Група навијача 1929“ (година оснивања фудбалског клуба у граду под Букуљом).

-Као да нас прате, одмах после нас дођу неки други „навијачи“ и поскидају и поцепају све плакате које ми залепимо у граду  - рече нам неколико навијача, с молбом да не објављујемо њихове фотографије и имена, јер „вунена су времена“.

О порукама са плаката, упућеним јавности Аранђеловца, требало би ускоро да буде речи и на седници скупштине ФК „Шумадија“

 

Незванично Интернет портал „еСтварност“ сазнаје да би седница скупштине ФК „Шумадија“ требало да буде одржана у уторак, 24. децембра 2019. године, али званично није познато ни где ће бити, а ни у колико сати ће почети та седница.

Иначе, незадовољни грађани, навијачи, па и запослени у ФК „Шумадија“, су недавно организовали и прикупљање потписа за петицију ради одржавања ванредне седнице скупштине, како би било разрешено тешко стање у коме се налази ФК „Шумадија“, како у спортском смислу због задњег места на табели у ниском рангу такмичења, тако и у кадровском, организационом и сваком другом смислу значења појма тешко стање.

О прикупљању потписа за петицију писали смо на нашем порталу 28. новембра 2019. у тексту под насловом ФК „Шумадија“ многима у срцу, а сазнања о предстојећој седници скупштине ФК „Шумадија“ била су нам повод и за следеће обраћање СО Аранђеловац:

Obaveštenje

Dragan Todorović <Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.>
09:40 (пре 0 минута)        

коме Sekretar 

Poštovani,
Do sada sam nekoliko puta dostavljao obaveštenja o postojanju i radu medija Internet portal "eStvarnost" u Aranđelovcu, uz podsećanje da je potrebno da na našu elektronsku adresu: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. dostavljate pozive i obaveštenja o događajima u opštini Aranđelovac.

I ovog puta Vas podsećam da počnete da nam dostavljate pozive i obaveštenja o sednicama Opštinskog veća i SO Aranđelovac, kao i o održavanju sednica nadzornih i upravnih odbora, odnosno skupština, u javnim preduzećima, ustanovama i udruženjima, čiji je osnivač, odnosno koje finansira opština Aranđelovac.

Kao što Vam je poznato zadnju sednicu SO Aranđelovac pratila je naš novinar Ljiljana Stojanović, a nezvanično saznajemo da bi u utorak, 24. decembra 2019. trebalo da bude održana i sednica skupštine FK "Šumadija".
U očekivanju obaveštenja o sednici skupštine FK "Šumadija", kao i o drugim događajima u narednom periodu, šaljem pozdrave,

Dragan Todorović

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности