понедељак, 27 март 2023

Средњошколци из Инђије посетили хотел „Извор“

Текст: ДТ
Фото: Милица Митровић

Педесетак ученика и професора Средње школе „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији, посетили су у суботу, 19. октобра 2019, хотел „Извор“. Многи ученици су пожелели да имају професионалну праксу у „Извору“, па ће ускоро бити закључен и одговорајући уговор, којим ће бити омогућено обављање праксе ученицима из Инђије у хотелу „Извор“ у Аранђеловцу.

-Желели смо да ученицама и ученицима првог, другог и трећег разреда хотелијерских и туристичких смерова наше школе покажемо како изгледају најпопуларнији хотели у Србији, па смо моје колегинице и колеге са ђацима прво дошли у аранђеловачки „Извор“, а следећи биће хотел „Торник“ на Златибору – рекла нам је проф. Јелена Пуђа, приликом доласка у „Извор“.

После разгледања хотела, у Кристалној дворани је приређена и презентација садржаја и капацитета Хотелско-туристичког комплекса „Извор“

 

Домаћини ученицима и професорима Средње школе „Др Ђорђе Натошевић“ у Инђији били су Милица Митровић, менаџерка догађаја и Драган Тодоровић, директор „Извора“, који је професорки Пуђа и колективу школе поклонио књигу Доградња Старог здања за време Дунавске бановине (1929-1941) - избор из докумената-.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности