среда, 06 јул 2022

odgovor po zahtevu za pristup informacijama od javnog znacaja
Примљене

Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
08:39 (пре 3 сата)
коме ја

Поштовани господине Тодоровићу,

Достављам Вам одговор Академије струковних студија Шумадија на Ваш захтев за приступ информацијама од јавног значаја, упућен преко проф. др Ивана Мачужића.
Молим Вас да потврдите пријем овог мејла са одговором по Вашем захтеву за приступ информацијама од јавног значаја.

С поштовањем,
Мирослава Прокић, секретар Високе техничке школе струковних студија у Крагујевцу

После објављивања Одлуке Издавачке делатности „Стварност“ о оснивању Дебатног академског клуба Аранђеловчана у отаџбини и расејању (скраћеница: ДАКА), од 16. новембра 2019, на Интернет порталу „е Стварност“, међу првима је Клубу ДАКА приступила Драгана Чолић Биљановски.

Текст: ДТ

Издавачка делатност «Стварност» обавестила Иванку Поповић, ректорку Београдског универзитета, да ће Дебатни академски клуб Аранђеловчана у отаџбини и расејању (ДАКА) трајно неговати сећање на часни лик и дело Иванке Поповић и њеног деде Давида ДАКЕ Поповића, који је био најзаслужнији за узлет туризма у Аранђеловцу за време Дунавске бановине, чији је ДАКА био први бан 1929/1930. године.

МИСИЈА: Стално указивање на догађаје и личности - значајне за историју и културу народа средишњег дела Шумадије, уз представљање и тумачење садашњих друштвених прилика, а све ради бољег живота у будућности